Χιονοδρομικό Βασιλίτσας

Η Βασιλίτσα ήταν μια απλή κορυφή του Σμόλικα, πριν γίνει διάσημη βασίλισσα. Το χιονοδρομικό κέντρο, όμως, της έδωσε τη φήμη που της αξίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής : 15€/άτομο

!! Εξαργύρωσε το Freedom Pass σου!!

Ημερήσια Εκδρομή

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 7 το πρωί για το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας. Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην Ελλάδα και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού, στην καρδιά της Πίνδου και απέχει 42 χιλιόμετρα από την πόλη των Γρεβενών. Ο ορεινός όγκος της Βασιλίτσας εκτείνεται ανάμεσα στο νομό Γρεβενών και το νομό Ιωαννίνων και ανήκει στην οροσειρά της Πίνδου. Οι πλαγιές του βουνού αποτελούν καταπληκτικές πίστες για χιονοδρομία, ενώ οι γυμνές κορυφές και τα πλούσια δάση που τις περιβάλλουν δημιουργούν ένα μαγευτικό τοπίο. Ελεύθερος χρόνος για τους λάτρες των χειμερινών σπορ για ski και snowboard, παιχνίδι με το χιόνι και ζεστά ροφήματα στο σαλέ μέχρι το μεσημέρι. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και κατευθυνόμαστε στην πόλη των Γρεβενών όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό και βόλτα. Άφιξη το βράδυ στον τόπο μας με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ κατά την COVID-19.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου.
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Δεν Περιλαμβάνει:

  • Γεύματα – Ποτά
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.