Τήνος

Το νησί με τους μεγάλους Τηνιακούς καλλιτέχνες, γλύπτες και ζωγράφους, την εξαιρετική γαστρονομία και φυσικά την Μεγαλόχαρη Παναγία της Τήνου.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής: 220 €/άτομο.

Επιβάρυνση μονόκλινου: 90€

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 06:00 το πρωί. Αφού περάσουμε από το Αμύνταιο και κάνοντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για την κάλυψη των ταξιδιωτικών μας αναγκών στο Ελευθεροχώρι και Λαμία συνεχίζουμε με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το όμορφο νησί της Τήνου στις 17:30. Άφιξη στη  Τήνο και άμεση αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η Τήνο – Μύκονο – Τήνο  (προαιρετική)

Πρωινό και αναχώρηση για μια προαιρετική εκδρομή στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων την Μύκονο. Άφιξη  στο  πανέμορφο  νησί όπου θα έχουμε τον χρόνο να κάνουμε τον περίπατο μας στα στενά δρομάκια της Χώρας. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο, επιστροφή στην Τήνο και στο ξενοδοχείο. Το βράδυ βόλτα στην πόλη ή προαιρετική διασκέδαση.

Ημέρα 3η Τήνος

Πρωινό  και αναχώρηση για το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας που ιδρύθηκε κατά την παράδοση τον 10ο αιώνα. Κατόπιν ακολουθεί προσκύνημα στην Παναγιά της Τήνου και χρόνος ελεύθερος για βόλτες, ψώνια ή γεύμα εξ ιδίων στα γνωστά ταβερνάκια της Τήνου. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο και ομορφότερο χωριό του νησιού, τον Πύργο όπου έχετε την δυνατότητα να δείτε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και να κάνετε βόλτα μέχρι την κεντρική πλατεία του χωριού με τον αιωνόβιο πλάτανο, την υπέροχη μαρμαρόγλυπτη κρήνη καθώς και τα παραδοσιακά καφενεδάκια με το πασίγνωστο γαλακτομπούρεκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ βόλτα στην πόλη ή προαιρετική διασκέδαση.

Ημέρα 3η Τήνος – Ραφήνα – Φλώρινα  

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο πανέμορφο νησί για τις τελευταίες βόλτες , καφέ ή ψώνια. Έπειτα αναχώρηση για το λιμάνι της Τήνου και επιβίβαση στο πλοίο στις 12:45 με  προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας.  Άφιξη στην Ραφήνα περίπου στις 16:40 και επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση με προορισμό της πόλη μας όπου μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη αργά το βράδυ στην Φλώρινα.

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελή λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
  • Τα εισιτήρια των πλοίων Ραφήνα Τήνος και Τήνος – Ραφήνα
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων, και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Την προαιρετική κρουαζιέρα στη Μύκονο.
  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση ο οποίος αντικαθιστά τον προϋπάρχοντα φόρο διαμονής που επιβαλλόταν μέχρι σήμερα στα ξενοδοχεία  της χώρας.

! Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά ή μερική αλλαγή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του. Η χρονική διάρκεια των ξεναγήσεων-περιηγήσεων εξαρτάται άμεσα από την κίνηση στους δρόμους, την περίοδο πραγματοποίησης του ταξιδιού και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε γκρουπ (π.χ. αριθμός ατόμων, ηλικίες).