Σύρος – Μύκονος – Τήνος

Συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδας, οι Κυκλάδες αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών. Σήμα κατατεθέν τους οι γυμνοί βράχοι και το κοντράστ του λευκού των σπιτιών και του απέραντου γαλάζιου του Αιγαίου. Πέρα όμως από τις γραφικές κατάλευκες Χώρες και τις ωραίες παραλίες, κάθε κυκλαδονήσι προσφέρει το δικό του πακέτο εμπειριών. Σε γενικές γραμμές, οι Κυκλάδες είναι ταυτισμένες με κοσμικές διακοπές, ρομαντικές αποδράσεις για δύο, παρεΐστικα ξεσαλώματα και ταξίδια στην άγονη γραμμή. Παρ’ όλα αυτά, τα περισσότερα κυκλαδονήσια, ιδίως τα μεγαλύτερα, δεν εξαντλούνται σε ένα και μόνο προφίλ διακοπών και προσφέρουν διαφορετικές προτάσεις ανάλογα με το στιλ και το budget σας. Ορισμένα από τα μεγαλύτερα νησιά, όπως η Σύρος, έχουν ζωή όλες τις εποχές του χρόνου και είναι ιδανικός προορισμός για weekend, ενώ τα πιο μικρά και απομακρυσμένα, όπως η Αμοργός ή η Ανάφη, απευθύνονται κυρίως σε λάτρεις του εναλλακτικού και έχουν μικρή σεζόν, που περιορίζεται κυρίως στους καλοκαιρινούς μήνες.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής: 265€ /άτομο.

!! ΔΕΚΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΠΕΚΑ !!

Ημέρα 1η – 2η Φλώρινα –  Ραφήνα – Τήνος  – Σύρος

Συγκέντρωση και αναχώρηση από Φλώρινα την Τρίτη 09 Αυγούστου στις 20:00 (βράδυ) με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Αφού προηγηθούν οι απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο λιμάνι νωρίς το πρωί και επιβίβαση στο πλοίο στις 07:30 με προορισμό το νησί της Τήνου. Άφιξη στη Τήνο στις 11:05 και αναχώρηση για να προσκυνήσουμε στην Παναγιά της Τήνου Ο ιερός ναός της Παναγίας της Τήνου, γνωστός επίσης και ως Παναγία Ευαγγελίστρια, συνιστά έναν από τους σημαντικότερους τόπους ιερού προσκυνήματος στη χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο στις 15:00 όπου μετά από ένα σύντομο ταξίδι διάρκειας μισής ώρας άφιξη στη Σύρο στις 15:30. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε κάποια κοντινή παραλία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η Σύρο – Μύκονο (Προαιρετική εκδρομή

Πρόγευμα  και  αναχώρηση  για  μια  προαιρετική  εκδρομή  στην  Μύκονο.  Άφιξη  στο  πανέμορφο  νησί. Θα έχουμε τον χρόνο να κάνουμε μπάνιο  και περίπατο  στα στενά δρομάκια της Χώρας. Επιστροφή το απόγευμα στην Σύρο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η Σύρο

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το γύρο του νησιού. Αρχικά θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στην πανέμορφη Άνω Σύρο, θα θαυμάσουμε τη μητρόπολη των Καθολικών (Σαν Τζώρτζιο) καθώς και τα μοναστήρια των Ιησουϊτών & των Καπουτσίνων. Θα επισκεφθούμε το σπίτι του Μάρκου Βαμβακάρη. Ελεύθεροι στην αγορά για ψώνια-φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπάνιο.  Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η  Σύρο  –  Πειραιάς – Φλώρινα

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη χώρα της Σύρου για ένα σύντομο πρωινό καφέ ή για να πραγματοποιήσετε τα τελευταία σας ψώνια. Αμέσως μετά αναχώρηση για το λιμάνι της Σύρου και επιβίβαση στο πλοίο στις 16:00 με  προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά στις 19:45 και αμέσως αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής.  Άφιξη στην Φλώρινα νωρίς το πρωί την επόμενη μέρα.

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τα εισιτήρια των πλοίων Ραφήνα – Τήνο, Τήνο Σύρο, Σύρο – Πειραιά.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις με τα πρωινά σε ξενοδοχείο στη Σύρο.
  • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Την  ημερήσια  εκδρομή στην Μύκονο.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

!! Σημείωση: Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ή ακόμα και να αφαιρεθεί κάτι αν κριθεί αναγκαίο από τον αρχηγό της εκδρομής για την καλύτερη διεξαγωγή του.