Σμύρνη μου αγαπημένη – Η συναυλία

Μια συναυλία – ταξίδι στην αγαπημένη μας Σμύρνη.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής:

  • Ζώνη Δ : 38€ εισιτήριο και μεταφορά
  • Ζώνη Γ : 44€ εισιτήριο και μεταφορά
  • Ζώνη Β : 50€ εισιτήριο και μεταφορά

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο της Φλώρινας στις 16:00 μ.μ., αφού πρώτα περάσουμε από το Αμύνταιο συνεχίζουμε για την πανέμορφη Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας Οδού. Άφιξη στο κέντρο της πόλης, το κέντρο που αγαπάς για τη ζωντάνια του. Θα έχουμε λίγο χρόνο για μια σύντομη βόλτα και στην πορεία θα πάμε την παρακολουθήσουμε την εκπληκτική συναυλία ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ. Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης συνθέτης της θεατρικής παράστασης, αλλά και της ταινίας Σμύρνη μου Αγαπημένη, έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.Μαζί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, τη Γλυκερία, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Θοδωρή Μέρμηγκα και τη Σοφία Μέρμηγκα θα αποδώσουν μουσικές στιγμές και τραγούδια της παράστασης, αλλά και της ταινίας σε σενάριο Μιμής Ντενίση και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καταντινάκη.Μια συναυλία με αρώματα από την αγαπημένης μας Σμύρνη.Με πρωτότυπα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη, αλλά και όλα τα πολυαγαπημένα παραδοσιακά. Τα Σμυρναίικα τραγούδια.
Όταν μιλάμε για τη Σμύρνη, σχεδόν πάντα μεταφερόμαστε νοητά στα ματωμένα χώματά της. Αξίζει όμως να θυμόμαστε πως προηγήθηκαν χρόνια όμορφα με σεβασμό σε θεσμούς, παραδόσεις και ειρηνική και δημιουργική συνύπαρξη.Χρόνια που Τούρκοι, Αρμένιοι, Εβραίοι και Λεβαντίνοι, συνυπήρχαν ειρηνικά, μιλούσαν και τραγουδούσαν ελληνικά. Κανείς δεν έμοιαζε να κοιμάται ποτέ σε αυτή την πόλη. Τραγούδια ακούγονταν μέχρι την αυγή με τη συνοδεία αηδονιών.
Μια συναυλία – ταξίδι στην αγαπημένη μας Σμύρνη.

Μετά το πέρας της συναυλίας παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Αφού προηγηθούν οι απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη αργά το βράδυ στη πόλη μας.

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Το εισιτήριο της συναυλίας.