Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου βρίσκεται σε υψόμετρο 1900μ και είναι το πρώτο οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο της Χώρας. Λειτουργεί από το 1934, χρονιά που οργανώθηκαν οι πρώτοι Πανελλήνιοι αγώνες χιονοδρομίας και αποτέλεσε για χρόνια το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της χώρας. Έτσι, δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε πως εδώ στο Σέλι «ξεκίνησαν όλα» για την ελληνική χιονοδρομία. Απέχει μόλις 24 χιλιόμετρα από τη Βέροια και 95 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, διαθέτει 17 πίστες συνολικού μήκους 14χλμ. πίστες καταβάσεων με διάφορα επίπεδα δυσκολίας ώστε να ικανοποιηθεί ο κάθε χιονοδρόμος.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής : 13€/άτομο

!! Εξαργύρωσε το Freedom Pass σου!!

Ημερήσια Εκδρομή

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 7 το πρωί με προορισμό το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου. Εκεί οι λάτρες των χειμερινών σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να κάνουν Ski ή Snowboard σε οργανωμένες πίστες με πολλές διαβαθμίσεις δυσκολίας, από αρχάριους μέχρι πολύ έμπειρους. Θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος ώστε μικροί και μεγάλοι να παίξουμε με το χιόνι, να κάνουμε βόλτα με τα lift βλέποντας τη θέα από ψηλά  και να απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου. Στη συνέχεια και μετά από απολαυστικές στιγμές στο χιόνι θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο και θα κατευθυνθούμε στην πόλη της Βέροιας. Εκεί θα έχουμε χρόνο για φαγητό (εξ’ ιδίων) και βόλτα στην πόλη. Το απόγευμα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας γεμάτοι όμορφες εικόνες!!

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ κατά την COVID-19.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου.
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Δεν Περιλαμβάνει:

  • Γεύματα – Ποτά
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.