Σαντορίνη

Σαντορίνη: ένα νησί που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας!

Μια έκρηξη γοητείας. Αυτή είναι η Σαντορίνη. Το νησί αυτό των Κυκλάδων θα σας χαρίσει στιγμές μυθικές. Αισθήσεις σε υπερθετικό βαθμό, παραδομένες στην ένταση των αντιθέσεων. Της μαύρης γης με τα ασβεστωμένα χωριά της καλντέρας. Των άγριων ηφαιστειακών γλυπτών με τις λιτές κυκλαδίτικες γραμμές.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής:  330€ /άτομο με πρωινό.
!! ΔΕΚΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΠΕΚΑ!!

Ημέρα 1η-2η Φλώρινα – Σαντορίνη

Συγκέντρωση στο νέο πάρκο στις 20.00 και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά αφού προηγηθούν οι απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για την  κάλυψη των ταξιδιωτικών μας αναγκών. Άφιξη το πρωί στον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο, στις 07:25 απόπλους για Σαντορίνη. Μετά από ένα απολαυστικό ταξίδι άφιξη το μεσημέρι κατά τις 15:30 στην πανέμορφη Σαντορίνη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το απόγευμα θα επισκεφθούμε τα Φήρα για μια βόλτα στα σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η Σαντορίνη

Πρόγευμα και Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί εκδρομή, κατά την οποία θα επισκεφτούμε τον Προφήτη Ηλία, τον παραδοσιακό οικισμό Πύργο, και τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι. Το απόγευμα αναχώρηση για να γνωρίσουμε το βόρειο τμήμα του νησιού. Άφιξη στην πανέμορφη και μοναδική στο είδος της Οία (διατηρητέος οικισμός, στην παλιά Πρωτεύουσα του νησιού) όπου θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και καλντερίμια και με τη δύση του ηλίου, θα απολαύουμε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, το οποίο θα μας μείνει αξέχαστο από το έντονο κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα του ουρανού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Ακολουθεί βραδινή βόλτα στο πανέμορφο αυτό νησί. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η Προαιρετική κρουαζιέρα – Ηφαίστειο

Πρόγευμα και στη συνέχεια προαιρετική θαλάσσια κρουαζιέρα. Από το λιμάνι του Αθηνιού θα πάμε Πρόγευμα και στη συνέχεια προαιρετική θαλάσσια κρουαζιέρα. Από το λιμάνι του Αθηνιού θα πάμε στα μαυρισμένα βράχια και στα ζεστά νερά που δημιουργήθηκαν από τις παλιές εκρήξεις του Ηφαιστείου. Επίσης θα επισκεφτούμε και το μικρό νησάκι Θηρασιά και τον κρατήρα του Ηφαιστείου, που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους τουρίστες. Στη συνέχεια απόπλους κατά μήκος των επιβλητικών ακτών του νησιού που είναι τα τοιχώματα της τεράστιας «Καλντέρας» (υποθαλάσσιος κρατήρας). Επιστροφή το  απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο πανέμορφο αυτό νησί. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η Σαντορίνη – Πειραιάς – Φλώρινα

Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι Αθηνιού από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό Πρωινό ξύπνημα και αναχώρηση για το λιμάνι Αθηνιού (κεντρικό λιμάνι Σαντορίνης) από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Απόπλους στις 07:00 και άφιξη στον Πειραιά στις 15:00. Άμεση επιβίβαση στο λεωφορείο προς αναχώρηση όπου κάνοντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις άφιξη τα ξημερώματα στην Φλώρινα γεμάτοι με μοναδικές εμπειρίες!!!

Περιλαμβάνει

  • Την μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Blue Star Ferries Πειραιά – Σαντορίνη – Πειραιά.
  • Τις τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη με πρωινό.
  • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο επαγγελματία οδηγό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρο διαμονής.

Δεν Περιλαμβάνει

  • Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο