Πρίλεπ

.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής : 15€/άτομο

Ημερήσια Εκδρομή

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 8 το πρωί. Κατόπιν, φτάνουμε στα σύνορα της Νίκης και αφού ολοκληρωθεί ο τελωνειακός έλεγχος, θα έχουμε σύντομη στάση στα αφορολόγητα (DUTY FREE SHOP).

Στη συνέχεια θα φτάσουμε στα Μπίτολα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Η πόλη αυτή διαθέτει αρκετά ιστορικά κτήρια που χρονολογούνται σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους και τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε. Το Σιρόκ Σοκάκ ή αλλιώς “πλατιά αλέα”, είναι ένας μακρύς πεζόδρομος που ξεκινά από την πλατεία Μανόλια και φτάνει στο Πάρκο της Πόλης.

Μετά από έναν απολαυστικό καφέ και μια χαλαρή βόλτα, συνεχίζουμε για το Πρίλεπ, μια παλιά μεσαιωνική πόλη όπου το κέντρο της διαθέτει έναν καλοδιατηρημένο πυρήνα του 19ου αιώνα με τα μαγαζιά, το παζάρι, το ρολόι και το παλιό τζαμί. Εκεί θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη καθώς και για ψώνια στην αγορά. Επίσης θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε διάφορα τοπικά εδέσματα σε ταβέρνες της περιοχής και το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε από το  Πρίλεπ και μέσω Νίκης, θα φτάσουμε στη Φλώρινα γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

Απαραίτητα:

  • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου

Περιλαμβάνει:

  • Tην μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Εισόδους σε μουσεία και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.