Πάρος – Νάξος

Δημοφιλής προορισμός, ιδανικός για κάθε είδους διακοπών. Σε αυτό το νησί των Κυκλάδων η φυσική ομορφιά συναντά την ιστορία και την απόλαυση.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής: 360€ /άτομο.

Ημέρα 1η Φλώρινα – Πειραιάς – Πάρος

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 20.00 μ.μ. Κάνοντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για να καλύψουμε τις ταξιδιωτικές μας ανάγκες συνεχίζουμε με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Ημέρα 2η Πειραιάς – Πάρος

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 07:25π.μ. για το όμορφο νησί  της Πάρου, το τρίτο σε μέγεθος νησί του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων. Άφιξη στο λιμάνι του νησιού περίπου στις 11:25 και άμεση αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και ακολουθεί μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού την όμορφη Παροικιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η Πάρος

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε την ξενάγηση μας. Ξεκινάμε από την Παροικιά με περίπατο προς το ενετικό κάστρο και στην εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου βρίσκεται η παλιά πόλη και είναι το πιο γραφικό σημείο της. Στην συνέχεια, περπατώντας στα σοκάκια καταλήγουμε σε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Πάρου, την Παναγία Εκατονταπυλιανή, μία από τις παλαιότερες εκκλησίες της χώρας, η οποία ονομάζεται και εκκλησία με τις 100 πύλες, μοναδικής αξίας μνημείο για την Βυζαντινή τέχνη στις Κυκλάδες. Συνεχίζουμε με το πούλμαν προς την νότια πλευρά του νησιού, περνάμε από την Αλυκή και το Δρυό και φτάνουμε στο Πίσω Λιβάδι, όπου υπάρχει ελεύθερος χρόνος για γεύμα εξ ιδίων. Την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Πάρου θα την γνωρίσουμε με ένα περίπατο στις Λεύκες, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού και ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Πάρου, χτισμένο στους πρόποδες του όρους Προφήτη Ηλία. Το απόγευμα φτάνουμε στη Νάουσα, όπου κάνουμε μία βόλτα μέσα στα γραφικά σοκάκια του χωριού και φυσικά επισκεπτόμαστε το λιμανάκι της Νάουσας, το οποίο είναι από τα πιο γραφικά της Ελλάδας.  Έπειτα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην Παροικιά, χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η Προαιρετική εκδρομή στην Νάξο

Μετά το πρωινό αναχώρηση για μια προαιρετική εκδρομή στη Νάξο. Επιβίβαση στο πλοίο και μετά από ένα απολαυστικό ταξιδάκι άφιξη στη Χώρα της Νάξου. Θα έχουμε το χρόνο να επισκεφθούμε το Κάστρο και την Πορτάρα. Χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε το νησί την Νάξου και να απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά δρομάκια, γεύμα εξ ιδίων και επιστροφή στην Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.             

Ημέρα 5η Πάρος – Πειραιάς – Φλώρινα

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάρου από όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.  Άφιξη στον Πειραιά και αμέσως αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής όπου κάνοντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη της Φλώρινας.

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελή λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο της Πάρου με πρωινό.
  • Τα εισιτήρια των πλοίων Πειραιάς – Πάρος & Πάρος – Πειραιά.
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων, και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Την προαιρετική κρουαζιέρα στην Νάξο.