Ο Μύλος των Ξωτικών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών.. μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό. Μια φορά κι έναν καιρό σε έναν μικρό πλανήτη ενός απέραντου γαλαξία ζούσε ένας μικρός Πρίγκηπας ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και ηφαίστεια. Καθώς πλησίαζαν τα Χριστούγεννα o μικρός Πρίγκηπας άρχισε να ονειρεύεται έναν κόσμο διαφορετικό!
Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες και να αναζητήσει την αλήθεια. Επισκέφθηκε 5 πλανήτες που στον καθένα υπήρχε μόνο ένας κάτοικος, ο μεγαλοπρεπής Βασιλιάς, ένα όμορφο και μοσχομυριστό Τριαντάφυλλο, ο πιστός Φανανάφτης και ο κομψός Αστρονόμος. Τελευταίος πλανήτης που επισκέφθηκε ήταν η γη και βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών όπου συνάντησε τον Άη Βασίλη και τους αμέτρητους βοηθούς του.
Το ταξίδι ενός μικρού Πρίγκηπα ξεκινάει με ένα αεροπλάνο και την βοήθεια 3 πιλότων. Σε κάθε πλανήτη που επισκέπτεται συναντάει έναν παράξενο χαρακτήρα και ο καθένας αφηγείται την δική του παραμυθένια ιστορία στον μικρό μας ήρωα!
Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι μαγικό και παραμυθένιο στον απέραντο γαλαξία, σταθείτε κάτω από τα αστέρια, κοιτάξτε προσεκτικά γύρω σας και αν σας πλησιάσει ένα μικρό και χαμογελαστό παιδί μην το αγνοήσετε θα είναι σίγουρα ένας μικρός Πρίγκηπας.

Επισκόπηση

Ο μικρός πρίγκιπας στον πλανήτη των χριστουγέννων

Τιμή συμμετοχής: 18€ /άτομο

Ημερήσια εκδρομή

Κάθε Κυριακή, από τις 26 Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 07 Ιανουαρίου 2024, το γραφείο μας σας “ταξιδεύει” σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό… στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα στον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου» όπου ζωντανεύει με εντυπωσιακό τρόπο, η μαγεία των Χριστουγέννων.

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 7 το πρωί. Αφού πάρουμε τους φίλους μας από το Αμύνταιο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φτάνουμε στα Τρίκαλα και στον Μύλο των Ξωτικών, ο οποίος αυτά τα 11 χρόνια λειτουργίας του, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα σε μεγάλους και μικρούς. Με δωρεάν είσοδο, δωρεάν καλλιτεχνικές δράσεις, συναυλίες, παιδικά δρώμενα και αμέτρητες εκπλήξεις καθημερινά, κατέκτησε την κορυφή στις επιλογές των Χριστουγεννιάτικων μας εξορμήσεων.

Ο «Μύλος των Ξωτικών»,  θα προσφέρει δωρεάν δράσεις στα παιδιά αλλά και σε όλους όσους νιώθουν παιδιά, καθώς το σπίτι του Αϊ-Βασίλη, το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, τα Βαγόνια του κόσμου, το ταχυδρομείο το σοκολατένιο εργοστάσιο, το πηγάδι των ευχών  και πολλές ακόμα δωρεάν δράσεις λειτουργούν ήδη, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, και προσφέρουν απλόχερα γιορτινό πνεύμα.

Κάθε χρόνο και ένα καινούριο θέμα που μας βάζει για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση και μας κάνει να νιώθουμε όλοι παιδιά. Φέτος το θέμα είναι ο μικρός πρίγκιπας στον πλανήτη των χριστουγέννων.

Το μεσημέρι, προτείνεται μια βόλτα με το τρενάκι για να γνωρίσουμε τους δρόμους της πόλης και στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο να γευτούμε τοπικά εδέσματα και να απολαύσουμε τον καφέ μας στην Χριστουγεννιάτικα στολισμένη κεντρική πλατεία της πόλης. Αργά το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε για τη Φλώρινα περίπου 17:00-18:00, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και εικόνες.

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.