Μύλος των Ξωτικών

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στο Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Ο Άη Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών.

Ιππότες μιας άλλης εποχής εμφανίσθηκαν και φύλαξαν τον αγαπημένο μας Μύλο από τους ¨εισβολείς¨. Φιλοξενήθηκαν στο παραμυθένιο Κάστρο που δημιούργησε ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά και θα μας συντροφεύσουν τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη των Τρικάλων.

Οι ειρηνικοί και ευγενικοί Ιππότες θα μας αφηγηθούν μια ιδιαίτερη, ανθρώπινη και συγκινητική ιστορία με αξίες και ιδανικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Θα συναντήσουμε τους καλόκαρδους Ιππότες στα εντυπωσιακά τους Φρούρια και θα ταξιδέψουμε, μέσα από τις ιστορίες τους, σε μια εποχή που συνδυάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής: 17€ /άτομο

Ημερήσια εκδρομή

Κάθε Κυριακή, από τις 27 Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 08 Ιανουαρίου 2023, το γραφείο μας σας “ταξιδεύει” σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό… στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα στον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου» όπου ζωντανεύει με εντυπωσιακό τρόπο, η μαγεία των Χριστουγέννων.

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 7 το πρωί. Αφού πάρουμε τους φίλους μας από το Αμύνταιο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φτάνουμε στα Τρίκαλα και στον Μύλο των Ξωτικών, ο οποίος αυτά τα 11 χρόνια λειτουργίας του, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα σε μεγάλους και μικρούς. Με δωρεάν είσοδο, δωρεάν καλλιτεχνικές δράσεις, συναυλίες, παιδικά δρώμενα και αμέτρητες εκπλήξεις καθημερινά, κατέκτησε την κορυφή στις επιλογές των Χριστουγεννιάτικων μας εξορμήσεων.

Ο «Μύλος των Ξωτικών»,  θα προσφέρει δωρεάν δράσεις στα παιδιά αλλά και σε όλους όσους νιώθουν παιδιά, καθώς το σπίτι του Αϊ-Βασίλη, το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, τα Βαγόνια του κόσμου, το ταχυδρομείο το σοκολατένιο εργοστάσιο, το πηγάδι των ευχών  και πολλές ακόμα δωρεάν δράσεις λειτουργούν ήδη, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, και προσφέρουν απλόχερα γιορτινό πνεύμα.

Κάθε χρόνο και ένα καινούριο θέμα που μας βάζει για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση και μας κάνει να νιώθουμε όλοι παιδιά. Φέτος το θέμα είναι Χριστούγεννα στη Χώρα των Θαυμάτων και υποδεχόμαστε ένα μικρο κοριτσακι, την Αλίκη.

Το μεσημέρι, προτείνεται μια βόλτα με το τρενάκι για να γνωρίσουμε τους δρόμους της πόλης και στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο να γευτούμε τοπικά εδέσματα και να απολαύσουμε τον καφέ μας στην Χριστουγεννιάτικα στολισμένη κεντρική πλατεία της πόλης. Αργά το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε για τη Φλώρινα περίπου 17:00-18:00, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και εικόνες.

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.