Μαγευτική Λευκάδα

Σίγουρα έχετε δει φωτογραφίες των διάσημων παραλιών της Λευκάδας. Όταν όμως την επισκεφτείτε, θα διαπιστώσετε ότι η αλήθεια της ξεπερνά κάθε φήμη. Το «στεριανό» νησί, εύκολα προσβάσιμο, φιλόξενο, ζωντανό έχει τη συνταγή των τέλειων διακοπών.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής: 85€/ άτομο

Ημέρα 1η Φλώρινα – Πάργα – Λευκάδα

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 7:00 το πρωί, αφού περάσουμε από το Αμύνταιο συνεχίζουμε μέσω της Νέας Εγνατίας οδού με προορισμό τη μαγευτική Λευκάδα. Σύντομη στάση στη Πάργα με την φανταστική θέα στο Ιόνιο πέλαγος για να απολαύσουμε το γεύμα μας ή το καφέ μας και συνεχίζομαι περνώντας την υποθαλάσσια σήραγγα Πρεβέζης – Ακτίου προς το ‘στεριανό νησί’ τη Λευκάδα με την πανέμορφη θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση. Το απόγευμα όσοι το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δροσιστικό μπάνιο σε κάποια κοντινή παραλία. Έπειτα ακολουθεί βραδινή βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με τη πανέμορφη Λευκάδα όπου μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό ή το κοκτέιλ μας δίπλα στο κύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η Λευκάδα – Κάθισμα – Άγιος Νικήτας – Φλώρινα  

Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στην Λευκάδα για μια γνωριμία με την πατρίδα του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη. Θα επισκεφθούμε τα πιο αξιόλογα μέρη του νησιού όπως το μοναστήρι της Φανερωμένης με την μοναδική θέα στη Λευκάδα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια φανταστική διαδρομή στη δυτική πλευρά της Λευκάδας όπου θα θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης, την απύθμενη βαθυγάλανη απεραντοσύνη του Ιονίου αλλά και τις πιο όμορφες και ξακουστές παραλίες του νησιού. Άφιξη στο φημισμένο Κάθισμα, στην πιο οργανωμένη παραλία της Λευκάδας με τα γαλαζοπράσινα νερά και τη λευκή άμμο για ένα υπέροχο μπάνιο. Ελεύθερος χρόνος για ηλιοθεραπεία, θάλασσα, θαλάσσια σπορ και χαλάρωση. Κατά την επιστροφή μας θα κάνουμε στάση στο χωριό του Άγιου Νικήτα, που έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός και αποτελεί το μεγάλο θέρετρο του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα, καφέ ή βόλτες. Αμέσως μετά παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής όπου μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για την κάλυψη των ταξιδιωτικών μας αναγκών άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Την διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
  • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων, και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.