Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου Πιερίας

Στα Πιέρια Όρη, στη σκιά του Ολύμπου, βρίσκεται το Ελατοχώρι, ένα όμορφο χωριό χτισμένο σε υψόμετρο 800 μέτρων. Το Ελατοχώρι αποτελεί έναν από τους τρεις οικισμούς του Δήμου Πιερίων.Τα Πιέρια Όρη αποτελούν συνέχεια του Ολύμπου προς τα βορειοδυτικά. Είναι ένα βουνό με πολλά ορεινά καταφύγια, πλούσια βλάστηση και άγρια πανίδα.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής : 15€/άτομο

!! Εξαργύρωσε το Freedom Pass σου!!

Ημερήσια Εκδρομή

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 7 το πρωί με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου. Εκεί θα θαυμάσουμε την ακαταμάχητη θέα από το χιονοδρομικό, θα ανέβουμε στα lifts, θα παίξουμε με το χιόνι, θα κάνουμε ski και snowboard και θα απολαύσουμε ζεστά ροφήματα στο σαλέ του. Επόμενη στάση το χωριό του Ελατοχωρίου, τον γραφικό οικισμό, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στα μαγικά μονοπάτια και φαγητό (εξ’ ιδίων) σε κάποια από τις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού. Το απόγευμα παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια σύντομη στάση στην πόλη της Κατερίνης για καφέ και βόλτα. Έπειτα επιβιβαζόμαστε ξανά στο λεωφορείο με προορισμό την πόλη μας γεμάτοι με όμορφες εικόνες!!

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ κατά την COVID-19.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου.
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Γεύματα – Ποτά
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.