Αθήνα – Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής: 150€/άτομο.

Ημέρα 1η Φλώρινα – Αθήνα

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 7:00 το πρωί, αφού περάσουμε από το Αμύνταιο και κάνοντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό συνεχίζουμε με προορισμό την πόλη της Αθήνας. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Κατόπιν αναχωρούμε από  το ξενοδοχείο για να γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο της Αθήνας (ένα tour μέσα από το λεωφορείο με τα πιο σημαντικά μνημεία) όπως το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η πλατεία Συντάγματος. Κατόπιν άφιξη στο Μοναστηράκι χρόνος ελεύθερος για βόλτες και ψώνια.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.                                          

Ημέρα 2η Αθηνα

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για να γνωρίσουμε το βράχο της Ακρόπολης. Όποιος το επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί το μουσείο της Ακρόπολης, ένα μοναδικό αρχαιολογικό μουσείο, επικεντρωμένο στα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης των Αθηνών, με καταπληκτική θέα στο βράχο της Ακρόπολης. Στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης την Πλάκα -την πιο παλιά γειτονιά της Αθήνας, το Θησείο, το Μοναστηράκι και την οδό Ερμού για ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.

Ημέρα 3η Αθήνα – Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου – Φλώρινα

Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής όπου μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για την κάλυψη των ταξιδιωτικών μας αναγκών άφιξη αργά το βράδυ στη πόλη μας. 

  • Tην μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις δύο διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο Moxy Athens City 4* με πρωινό.
  • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
  • Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση ο οποίος αντικατέστησε το φόρο διανυκτέρευσης που ίσχυε σε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας και ανέρχεται στο ποσό των 7€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. 

Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων/αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

!! Σημείωση: Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ή ακόμα και να αφαιρεθεί κάτι αν κριθεί αναγκαίο από τον αρχηγό της εκδρομής για την καλύτερη διεξαγωγή του.