Αθήνα – Οι Χάριτες

Μονοπάτια ιστορίας, πολιτισμού και αύρα κοσμοπολίτικη.

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής: 150€ (Stanley 4*)

Ημέρα 1η Φλώρινα – Αθήνα

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο στις 6:00 το πρωί, αφού περάσουμε από το Αμύνταιο και κάνοντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό συνεχίζουμε με προορισμό την πόλη της Αθήνας. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια πρώτη βόλτα στη στολισμένη πρωτεύουσα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στη Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι με την Γιώτα Γρίβα (τιμή 25€). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση                                    

Ημέρα 2η Αθήνα – Κηφισιά

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για να γνωρίσουμε την Κηφισιά, το καταπράσινο προάστιο της Αθήνας στο οποίο συνυπάρχουν αρμονικά πυργίσκοι και αρχοντικά με ιστορία, καθαρός αέρας και μαγαζιά – εμβλήματα του άλλοτε τουριστικού θέρετρου των επιφανών της πρωτεύουσας. Ένας ενδεικτικός αρχιτεκτονικός περίπατος για να θαυμάσει κανείς τα κτίρια της περιοχής περνάει από τις οδούς Ραγκαβή, Πεσματζόγλου, Εμμανουήλ Μπενάκη και Παναγή Τσαλδάρη, που είναι γεμάτες πυργίσκους και νεοκλασικά «πνιγμένα» στο πράσινο, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το σπίτι της Πηνελόπης Δέλτα. Το απόγευμα θα γνωρίσουμε τον Πειραιά, την τρίτη πόλη της Ελλάδας μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με δική της περιφερειακή αστική ζώνη, και έδρα του σημαντικότερου λιμανιού της Ελλάδας. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την παράσταση Εύθυμες Κυράδες στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, μια από τις πιο ζωηρές και τρυφερές κωμωδίες του Σαίξπηρ, Οι εύθυμες κυράδες του Ουίνδσορ, μεταγράφεται σε μιούζικαλ! Αμαρτωλές επιθυμίες, φαύλα πάθη, συζυγικές ζηλοτυπίες και ερωτικές περιπέτειες προκαλούν ένα ντόμινο παρεξηγήσεων, αναπάντεχων παρεκτροπών και κωμικών συμπτώσεων (τιμή 20€). Με το πέρας της παράστασης επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η Αθήνα – Βόλος Φλώρινα

Πρωινό και αναχώρηση για τον πανέμορφο και στολισμένο Βόλο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα στα ξακουστά τσιπουράδικα του Βόλου και αμέσως μετά παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής όπου μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για την κάλυψη των ταξιδιωτικών μας αναγκών άφιξη αργά το βράδυ στη πόλη μας.  

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Stanley με πρωινό.
  • Το φόρο διανυκτέρευσης.
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο επαγγελματία οδηγό.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνει:

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Την τιμή εισιτηρίου στη Τεχνόπολις στο Γκάζι με την Γιώτα Γρίβα στα 25€
  • Το εισιτήριο σου θεάτρου Εύθυμες Κυράδες στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά 20€
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

!! Σημείωση: Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά ή μερική αλλαγή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του. Η χρονική διάρκεια των ξεναγήσεων-περιηγήσεων, επισκέψεων σε μουσεία εξαρτάται άμεσα από την περίοδο πραγματοποίησης του ταξιδιού και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε γκρουπ (π.χ. αριθμός ατόμων, ηλικίες κλπ). Σε περίπτωση που υπάρξει ακύρωση κάποιας επίσκεψης/θεάματος λόγω COVID19 θα αντικατασταθεί με κάποια ανάλογη.