Αθήνα

Μονοπάτια ιστορίας, πολιτισμού και αύρα κοσμοπολίτικη.

Επισκόπηση

Γκρουπ: ‘Οι Χάριτες’

Τιμή συμμετοχής:                       145€ σε Comfort δωμάτια

                                                    156€ σε Deluxe City View

                                                    165€ σε Deluxe City Fountain View

Επιβάρυνση μονόκλινου :         70€ σε Comfort δωμάτια

                                                   85€ σε Deluxe City View

                                                   92€ σε Deluxe City Fountain View

Ημέρα 1η Φλώρινα – Αθήνα

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 6.00 π.μ. Αφού πρώτα περάσουμε από Αμύνταιο για να πάρουμε τις φίλες μας και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Tiare στο κέντρο της Αθήνας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή μια βόλτα στην αγορά. Το βράδυ ακολουθεί προαιρετική διασκέδαση στις μουσικές διαδρομές όπου φιλοξενούν και πάλι στο πάλκο τους τον Μπάμπη Τσέρτο, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο ωραίες στιγμές της Ελληνικής λαϊκής μουσικής, Συνοδοιπόροι του στο μουσικό αυτό ταξίδι είναι η Νάντια και ο Νίκος Καραγιάννης. (Τιμή: θα ανακοινωθεί). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η Αθήνα – Ανάκτορο Αμαλίας – Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνη Τρίτση

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, ακολουθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση το Ανάκτορο της Αμαλίας και το πάρκο του Αντώνη Τρίτση. Η ξενάγηση στον Πύργο Βασιλίσσης είναι μια μοναδική εμπειρία. Διαρκεί 2,5 ώρες και ξεκινά με την υποδοχή στους στεγασμένους χώρους του κτήματος και συνεχίζεται με την επίσκεψη στον Πύργο (εσωτερικά και εξωτερικά). Η ξενάγηση στο δεύτερο όροφο του Πύργου γίνεται πάντα χωρίς παπούτσια για λόγους προστασίας του εξαιρετικού παρκέ-μαρκετερί. Περιλαμβάνεται, επίσης, περιήγηση στον βιολογικό αμπελώνα, στους στάβλους με τα άλογα, στους κήπους του κτήματος, καθώς και επίσκεψη στο Οινοποιείο. Στο τέλος της ξενάγησης γίνεται γευστική δοκιμή των εξαιρετικών κρασιών του κτήματος συνοδεία χορτόπιτας και τυριών (Τιμή εισόδου 12€/άτομο). Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το Μητροπολιτικό Πάρκο Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης». Η ύπαρξη του υγρού στοιχείου σε μεγάλη αναλογία εντός του Πάρκου, τόσο με τη μορφή έξι τεχνητών λιμνών, όσο και τεχνητού καναλιού που τις συνδέει, που εξασφαλίζει την αδιάκοπη ροή του νερού μεταξύ των λιμνών και την ανακύκλωσή του, καθώς και η πλούσια χλωρίδα και πανίδα του Πάρκου, το καθιστούν έναν μοναδικό τόπο φυσικού κάλλους, ενταγμένο στον οικιστικό ιστό.  Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα ακολουθεί προαιρετική παρακολούθηση θεαμάτων. Σας προτείνουμε την παράσταση ‘Κάποτε στο Βόσπορο’ στο θέατρο Βεάκη με ώρα έναρξης στις 17:30 και στις 20:30 την παράσταση πονηρό πνεύμα στο Εθνικό θέατρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.

Ημέρα 3η Αθήνα – Λίμνη Βουλιαγμένης Ναύπακτος Φλώρινα

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τη Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου όπου θα είναι η πρώτη μας στάση για να απολαύσουμε το πρωινό καφέ μας. Επόμενος σταθμός η γραφική πόλη της Ναύπακτου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε το καφέ μας ή το γεύμα μας. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τον τελικό μας προορισμό όπου μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για την κάλυψη των ταξιδιωτικών μας αναγκών άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. 

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Tiare με πρωινό.
  • Το φόρο διανυκτέρευσης.
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο επαγγελματία οδηγό.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνει:

  • Εισόδους σε θεάματα/παραστάσεις και την είσοδο στις Μουσικές διαδρομές.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

!! Σημείωση: Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά ή μερική αλλαγή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του. Η χρονική διάρκεια των ξεναγήσεων-περιηγήσεων, επισκέψεων σε μουσεία εξαρτάται άμεσα από την περίοδο πραγματοποίησης του ταξιδιού και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε γκρουπ (π.χ. αριθμός ατόμων, ηλικίες κλπ). Σε περίπτωση που υπάρξει ακύρωση κάποιας επίσκεψης/θεάματος λόγω COVID19 θα αντικατασταθεί με κάποια ανάλογη.