Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις, επανέρχεται για να μας χαρίσει γέλιο και αισιοδοξία!

Επισκόπηση

Θεατική παράσταση – Θεσσαλονίκη

Τιμή συμμετοχής:

  • 29€ Μεταφορά & εισιτήριο θεάτρου
  • 20€ μόνο μεταφορά
  • 11€ μόνο εισιτήριο

Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Νέο Πάρκο την Φλώρινας στις 09:00 π.μ., αφού πρώτα περάσουμε από το Αμύνταιο συνεχίζουμε για την πανέμορφη Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας Οδού. Άφιξη στο κέντρο της πόλης, το κέντρο που αγαπάς για τη ζωντάνια του. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Λευκό Πύργο, την πρόσφατα ανακαινισμένη αγορά Μοδιάνο η οποία προσφέρει στους επισκέπτες, φρέσκα και συσκευασμένα προϊόντα, εκλεκτές ελληνικές και πολυπολιτισμικές γεύσεις, σε ένα μοναδικό περιβάλλον υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και ιστορικής σημασίας που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και αντανακλά τον γαστρονομικό πλούτο και πολιτιστικό δυναμισμό της Θεσσαλονίκης, να απολαύσετε την βόλτα σας στη Νέα Παραλία, η οποία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πόλους έλξης της πόλης. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, να κάνετε τα ψώνια σας και να εκμεταλλευτείτε την περίοδο προσφορών ή ακόμα να επισκεφθείτε μουσεία. Στις 18:00 θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις που παρουσιάζεται, σε ανανεωμένη εκδοχή με ηθοποιούς από το δυναμικό του Κρατικού Θεάτρου. Επανέρχεται στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών, για να μας χαρίσει γέλιο και αισιοδοξία!

Μια παρέα τριαντάρηδων βρίσκεται αντιμέτωπη με την πολυπλοκότητα και τα αδιέξοδα των σχέσεων, με τον φόβο της δέσμευσης, με τις ελπίδες και με τις ματαιώσεις της ζωής. Όλα αυτά σε μια μεταβατική ηλικία που η επιθυμία για έρωτα  συγκρούεται με την ανάγκη για αφοσίωση και σιγουριά.

Ένας γάμος που διαλύεται εξαιτίας μιας απιστίας.

Ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.
Κι ένας ανομολόγητος έρωτας που αποκαλύπτεται ύστερα από είκοσι χρόνια.
Ένας πρώην, ένας νυν… κι ένα σπίτι γεμάτο μυστικά, που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά!

Μετά το πέρας της παράστασης παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Αφού προηγηθούν οι απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη αργά το βράδυ στη πόλη μας.

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Το εισιτήριο της θεατρικής παράσταση.