Ονειρούπολη Δράμας

✨𝒯𝒽𝑒 𝓂𝒶𝑔𝒾𝒸 𝑜𝒻 𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝓂𝒶𝓈 ✨

Επισκόπηση

Τιμή συμμετοχής : 20€/άτομο

Ημερήσια εκδρομή

Το γραφείο μας σας “ταξιδεύει” στην μαγευτική Ονειρούπολη Δράμας.

Αφού συγκεντρωθούμε στο Νέο Πάρκο, θα αναχωρήσουμε στις 7 το πρωί για τη Δράμα. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φτάνουμε στη Δράμα και στην Ονειρούπολη, η οποία αυτά τα 19 χρόνια λειτουργίας της, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα σε μεγάλους και μικρούς.

Κάθε χρόνο, τον Δεκέμβρη η πόλη της Δράμας ντύνεται με χαμόγελα και γιορτινή διάθεση, πασπαλίζεται από την μαγεία των Χριστουγέννων και γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της. την πόλη αν το θέλεις!

Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά με μεγάλες εκπλήξεις, τα ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα πλούσια εδέσματα και ροφήματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τα τρενάκια περιήγησης, το υπέροχο παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών, κάνουν την “Ονειρούπολη” τη δική μας γωνιά στην Παραμυθοχώρα.

Αφού ολοκληρώσουμε την βόλτα μας στη μαγευτική “Ονειρούπολη”, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τοπικά γευστικά εδέσματα στα ταβερνάκια της πλατείας και αργά το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε για τη Φλώρινα, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και εικόνες.

Περιλαμβάνει:

  • Τη μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.