Σχεδιάζεις διακοπές στη πανέμορφη Σαντορίνη; Επικοινώνησε μαζί μας για ένα μοναδικό πακέτο διακοπών και πραγματοποίησε τις διακοπές που ονειρεύεσαι!

Τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών μας περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες που εσύ επιθυμείς συνδυάζοντας μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων για συναρπαστικές διακοπές στη Σαντορίνη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, η Σαντορίνη είναι ένα νησί το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις & κάθε χρόνο χιλιάδες είναι εκείνοι που συρρέουν σε αυτήν από κάθε γωνιά της Γης. Όχι όμως και άδικα.. καθώς είναι ένα νησί που τα έχει όλα: υπέροχα φυσικά τοπία, πανέμορφους γραφικούς παραδοσιακούς οικισμούς, πλούσια ιστορία, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, καλή τοπική και διεθνή κουζίνα, παραλίες αλλά και δυνατή νυχτερινή ζωή.

Σε όλα τα προηγούμενα θα μπορούσαν να προστεθούν επίσης: οι εκδρομές, οι κρουαζιέρες, η πολύ καλή τουριστική υποδομή, αλλά και η μοναδική θέα που κόβει την ανάσα και δεν συναντάται πουθενά αλλού στον κόσμο. Όσοι έχουν επισκεφθεί τη Σαντορίνη ήδη μία φορά, είναι σε θέση να καταλάβουν, γιατί κατέχει τον τίτλο του νησιού με το «καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο».

Περιλαμβάνει

 • Ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό ή ημιδιατροφή.
 • Εκδρομές σε γύρω νησιά.
 • Ημερήσιες κρουαζιέρες.
 • Ενοικίαση Ι.Χ.
 • Μεταφορά από αεροδρόμιο ή λιμάνι Σαντορίνης σε ξενοδοχείο και το αντίστροφο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

  Αρ.επιβατων
  Στοιχειά επικοινωνίας:
  * Υποχρεωτικά πεδία